Ресторант Парк организира балове, наборни срещи , детски рожденни дни, сватби и семейни и фирмени тържества. По ваше желание предлагаме и украса, специално меню, DJ, жива музика.
Хотел Парк, Карнобат разполага с основен  ресторант, ресторант - лятна градина, подходящ за организирани тържества и партита за 200 клиенти, детски кът, лоби бар, кафе бар.
Представяме новото меню на Ресторант Парк, в хотел Парк. Менюто е подходящо както за интимни срещи, така и за приятелски купони. Ценителите на изисканата кухня могат да се доверят изцяло на тънкия вкус на нашите майстори.
Ресторант Парк - Карнобат е с капацитет 70 места през зимния сезон, и 190 през летния. Хотел Парк - Карнобат е идеално място за сватбени тържества, рожденни дни, семинари, бизнес срещи и абитуриентски балове. По желание на клиентите в ресторант Парк се организира изнесен ритуал за сключване на граждански брак, осигурява се украса, DJ, фото и видеозаснемане, шоу програми.

Ресторанта разполага със собствена професионална апаратура  за озвучаване на мероприятия и партита от всякакъв характер.

Ресторантът на ХОТЕЛ ПАРК е изключително удобен за организиране и празнуване на Сватби, семейни празници, тържества, годишнини, фирмени тържества.
През топлите летни вечери откритите площи стават сцена на незабравими празници.
Ресторантът на ХОТЕЛ ПАРК е функционално решен по такъв начин, че е удобен както за малки приятелски компании, така и за големи сватби и родови срещи.

Кетъринг на ресторанта на ХОТЕЛ ПАРК е с неповторима и разнообразна кухня, специално подбрана за всяко събитие, безупречно подредени блюда. Отличната храна е важен елемент от всяко едно събитие, официално с много гости или семейно събиране в тесен кръг.  
Предлагаме кетъринг за: рождени дни, празници, фирмени партита, семейни събирания, гости у дома, именни дни, годишнини и всякакви други събития.